BIOGRAFIE

FAMILIA CIARNAU

Ultimele

Lansarea candidatilor PNL la Primaria si Consiliul Local Marghita

Newsletter

Pentru a primi cele mai noi stiri si informatii va rugam sa va inscrieti pentru newsletter cu ajutorul formularului de mai jos:

Nume:

Telefon:

E-mail:

 

Biografie

Biografie Claudiu Ciarnau

M-am nascut pe data de 25 noiembrie 1973, intr-o duminica rece, la ora 12, la Marghita. Primii patru ani din viata i-am trait la tara, aproape de orasul nostru, in Viisoara. In perioada respectiva au avut grija de mine bunicii, pt. ca parintii mei lucrau, in acel moment, ca si tehnician, respectiv mecanic in industria textila din Marghita.

Apoi ne-am mutat aici, la Marghita, unde am fost inscris la caminul nr. 1, de pe str. Nicolae Balcescu, care avea in dotare un parc, care pe atunci era minunat (acum este public). Au inceput anii de scoala, primele patru clase sub indrumarea doamnei invatatoare Gabriela Zdrenghea (nici nu pot sa-mi inchipui ca ar putea sa existe in lume o invatatoare mai buna decat dansa). Au fost ani minunati, cu clipe de neuitat petrecute pe strazile Primaverii, Barcaului, Ierului si Horea, la joaca, cea mai importanta grija a noastra dupa invatatura, sau poate uneori chiar inaintea ei.
Anii de gimnaziu au trecut foarte repede. Eram in continuare pasionat de matematica, materie care mi-a marcat viata. Dar au aparut noi atractii – fizica, istoria si biologia – materii pe care pur si simplu le devoram. Nu pot sa-i uit nici pe profesorii care mi-au predat, doamna profesoara Ile Valeria (cu rigurozitatea ei) respectiv domnii profesori Moza Ioan (aceia dintre dvs. carora le-a predat mai tin minte cat de frumos stia sa descrie evenimentele istorice?), Ionas Teodor (foarte pasionat de mama natura), oameni care vor ramane vesnic in amintirea noastra. Greu de uitat, mai sunt si orele nesfarsite de fotbal si baschet care le petreceam la complexul sportiv (va mai aduceti aminte de el?). Din pacate a fost desfiintat si de atunci incoace nu a mai avut sansa sa fie reabilitat. De asemenea tin sa-i multumesc doamnei Nandra – bibliotecara gimnaziului – care avea grija sa primesc absolut toate cartile pe care doream sa le citesc (si va rog sa ma credeti ca nu erau putine).

Liceul. Cui nu i-a placut la liceu? La vremea respectiva am crezut ca suntem in paradis! Ca si materii, nu vedeam in fata mea numai matematica! M-am pregatit deja din clasa a IX-a pentru admiterea la facultate. Toti profesorii, inclusiv dl. si dna. Tiglea, Veres (era idolul meu, cu vesnicele sale dezacorduri), prof. Buzecky, stiau acest lucru si apreciau rezultatele care le aveam la materia d-lui Ciocan. Neuitate raman, din nou, meciurile de baschet (duminica, obligatoriu cu dl. prof. Veres) si cele de fotbal, din curtea scolii.
A urmat facultatea, cu examenul de admitere mai mult decat stresant (multi dintre dvs. stiu ca eram cel putin 6-7 pe un loc, în acea vreme) si frumosii ani petrecuti la Cluj, la Universitatea Babes-Bolyai, facultatea de matematica si informatica. A trecut foarte repede, daca stau acum sa ma gandesc. Si acum imi lipseste acel oras, cu viata lui culturala bogată, si viata efervescenta din mediul universitar. A fost greu, dar frumos, si a fost perioada in care m-am indragostit de informatica cu adevarat.

Dupa terminarea facultatii m-am intors acasa, am lucrat la liceul Horea, dar numai pentru putin timp (3 luni), dupa care m-am angajat la S.C. MARCONF S.A. (si acum lucrez aici) ca si programator, șef Oficiul de Calcul.

In anul 2004 am hotarat sa deschid, impreuna cu doi prieteni, o afacere. Asa a luat fiinta magazinul de calculatoare DWA din cartierul Aleea Înfratirii. Ne-am respectat si ne respectam si acum clientii, care cred ca sunt multumiti de serviciile noastre. In 2006 am facut un pas, dupa parerea multora nebunesc, de a deschide în Marghita o spalatorie si curatatorie chimica – Ecoclean. Deviza noastra a ramas aceeasi – „clientul nostru, stapanul nostru”. Toate acestea, presupun multa munca, in fiecare zi. Dar sunt activ si imi place foarte mult ceea ce fac: 8 ore la serviciu, dupa care conduc propriile afaceri.
Sunt casatorit de 18 ani. Sotia Mihaela este si ea marghiteancă lucrand ca și functionar public în administrația publică locală. Avem doua fetite de 11 ani, respectiv 6 ani si 9 luni, Mara Ilinca si Sanziana Flavia, lumina ochilor nostri (dar care parinte nu spune acelasi lucru despre copiii sai?). Domiciliul nostru este in orasul Marghita, într-un apartament de bloc cu trei camere, pe care am reusit sa il amenajam asa cum ne-am dorit.

In cele ce urmeaza, am incredere ca Dumnezeu va avea grija de noi si ne va indruma sa luam cele mai intelepte decizii cu putinta.
Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro